Jessie overhandigt een brief aan Lotus en hoopt zo tot haar door te dringen

Jessie overhandigt een brief aan Lotus en hoopt zo tot haar door te dringen

Lotus en Jessie hadden het eerder flink met elkaar aan de stok. De twee gingen met ruzie uit elkaar. Dit heeft Jessie doen besluiten om een brief voor haar te schrijven. Hij hoopt hiermee door te dringen bij Lotus. Terwijl Lotus afgelopen avond in haar huisje zit, is Jessie ijverig aan het schrijven. Ik wil geen sorry, ik wil dat het straks beter gaat leest hij wat later aan Joaquin voor. Mijn boot staat altijd open voor een gesprek en misschien kan ik je helpen voegt hij eraan toe. Joaquin reageert dat Lotus deze brief vroeg of laat wel zal appreciëren. Gewapend met de brief loopt Jessie vervolgens naar het huisje van Lotus. Franny doet de deur open en ze laat weten dat Lotus ligt te slapen. Ze belooft de brief op het bed van Lotus te leggen. Ik denk dat er wel iets heel liefs in staat zegt Franny tegen Shelley. Het vervolg lees je zo in een nieuw nieuwsbericht, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *