Christel spreekt Franny aan op het gebruik van het huisje

Christel spreekt Franny aan op het gebruik van het huisje

Lotus voelde zich gisteren niet lekker in haar vel en ze zocht daarom haar huisje op. Het duurde eventjes voordat ze naar binnen kon, want Franny en Timothy waren op dat moment intiem met elkaar. Christel besluit daarom om Franny aan te spreken. Ik vond het best wel erg dat Lotus haar huisje niet in kon legt Christel uit. Dat ze echt helemaal tegen die deur en de ramen aan moest bonken om erin te komen voegt ze eraan toe. Franny lijkt Christel te snappen en ze vertelt dat ze haar excuses daarvoor heeft aangeboden. Dan voel je je al niet lekker en dan kan je je huisje nog niet eens in gaat Christel verder. Het is ook best wel gênant als je dat huisje deelt benadrukt ze. Franny vraagt zich af wat ze moet doen. Ik kan hem ook niet afwijzen toch? vraagt ze aan Christel. Ze wil echter ook niet dat de andere bewoners eronder lijden. Christel denkt op haar beurt dat het verstandig is om wat meer met haar vriendinnen en de andere bewoners om te gaan. Franny lijkt wel oren naar dit idee te hebben. Gewoon wat meer in de groep mengen en ook met wat anderen bezig zijn, in plaats van alleen maar met die drie mensen zegt ze. Zal Franny wat met dit advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 149    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *