De vrouwelijke bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop paaldansen

De vrouwelijke bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop paaldansen

Tatjana stapt het Utopia 2 terrein op. De vrouw komt de bewoners een workshop paaldansen geven. Timothy heet de vrouw welkom en Tatjana spoort de mannen aan om ook mee te doen. Die lijken echter liever te willen kijken. We gaan er iets leuks van maken gaat Tatjana verder als de bewoners zich hebben verzameld in de silo. Ze start de muziek en de bewoners beginnen vervolgens aan de warming-up. De workshopleidster geeft ondertussen aanwijzingen. De mannen kijken verlekkerd naar alle sexy bewegingen van de dames. Even mijn jas uittrekken lacht Jessie. Na de warming-up gaan bewoners aan de slag met de paaldanspaal. Wat gaat de rest van de avond nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *