De bewoners uit Utopia 2 krijgen bezoek van een aura fotograaf

De bewoners uit Utopia 2 krijgen bezoek van een aura fotograaf

Een aura lezer is in Utopia 2 gearriveerd. Ze stelt zich voor als Marieke en ze geeft meer informatie over haar beroep als aura fotograaf. Wat later mag Christel al eerste plaatsnemen voor de aura fotocamera. De foto wordt direct uitgeprint, zodat Christel kan zien welke kleuren er in haar aura zitten. Marieke legt uit dat er veel gele en groenen kleuren in haar aura zitten. Als even later de foto van Jessie uit de printer komt, lijkt hij te schrikken van het eindresultaat. Zijn aura blijkt erg blauw, zelfs bijna zwart te zijn. Blauw staat voor perfectionisme, zachtheid, incasseringsvermogen en rust. Het was een leerzaam moment in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *