Jessie heeft het plan om een lieve brief naar Lotus te sturen

Jessie heeft het plan om een lieve brief naar Lotus te sturen

Lotus en Jessie hebben deze week een heftige discussie gehad met elkaar. Lotus zat er gisteren aardig doorheen en dit kwam mede door Jessie. Het was niet Jessie zijn bedoeling Lotus zo te laten voelen maar wilde haar wel confronteren met haar gedrag. Nu Joaquin en Jessie in de caravan zijn, uit Jessie zijn gevoel over Lotus. Ik vind het wel k*t om Lotus zo te zien zegt Jessie tegen mede bewoner Joaquin. En laat weten dat hij graag een brief aan Lotus wil schrijven met lieve woorden. En geeft verder aan dat Lotus geen sorry tegen hem hoeft te zeggen en maar naar hem toe moet komen als zij hier aan toe is. Ik zit te denken om een lieve brief te schrijven, want volgens mij vind ik haar best een chille chick eindigt Jessie het gesprek. Wordt ongetwijfeld vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *