Brandon geeft Timothy advies over de vervanging van de kapotte laptop

Brandon geeft Timothy advies over de vervanging van de kapotte laptop

De bewoners hebben ontdekt dat de laptop ermee is gestopt en ze balen hier aardig van. Jessie oppert het plan om een nieuwe computer te bestellen maar Timothy lijkt dit onzin te vinden. Het liefst laat hij de laptop repareren, om zo grote kosten te besparen. Mij lijkt het niet verstandig om hem te laten repareren geeft Brandon aan. Het lijkt hem handig om gewoon een goede computer te kopen. En geeft verder aan dat het in de toekomst handig is om een computer hebben, zodat ze video’s kunnen monteren en de webshop goed kunnen bijhouden. Brandon geeft het vertrouwen aan Timothy om de juiste keuze te maken. Denk er goed over na adviseert hij. Wat gaat Timothy beslissen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *