Franny licht iedereen in over het feestje wat zij organiseert voor Timothy

Franny licht iedereen in over het feestje wat zij organiseert voor Timothy

Timothy is vandaag 32 jaar geworden en daarom is Franny druk bezig met het regelen van een verjaardagsfeestje voor hem. De vrouwelijke bewoonster loopt enthousiast over het terrein om de andere bewoners hiervan in te lichten. Van half acht tot half negen is het feestje voor Tim, dus het zou leuk zijn als je hiervoor iets leuks aandoet, begint de vrouwelijke bewoonster wanneer ze Brandon tegen het lijf loopt. De mannelijke bewoner knikt en belooft haar te komen. Even later stapt de vrouwelijke bewoonster de caravan binnen om ook Shelley voor het feestje uit te nodigen. Ik ga stiekem dansen, fluistert ze. Shelley lacht. Wat leuk, ik ben erbij. Hoe zal het feestje verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *