Brandon test het ijs, zal hij er doorheen zakken?

Brandon test het ijs, zal hij er doorheen zakken?

Het heeft afgelopen nacht behoorlijk gevroren en de temperatuur begeeft zich nog steeds onder het vriespunt. Jens en Jessie komen op het goede idee om te gaan schaatsen, maar willen dat iemand het eerst probeert. Ze vragen Merel, maar die weigert. Brandon durft het wel aan en trekt de schaatsen aan. Met een stoel waagt hij zich op het ijs. Voorzichtig gaat hij stap voor stap naar het midden van de vijver. De bewoners moedigen hem aan. Af en toe klinkt er een gil als het ijs begint te kraken. Het lukt Brandon om een heel stuk af te leggen, maar hij is wel bang om er doorheen te zakken. Hoe lang zal dit goed gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *