Timothy en Franny zijn verrast door het cadeau van Lotus

Timothy en Franny zijn verrast door het cadeau van Lotus

Lotus heeft een verrassing voor de jarige Timothy en zijn vriendin Franny. Lotus heeft een professionele danser uitgenodigd voor het stel wat graag wil leren stijldansen. Wanneer hij binnenkomt merken de twee bewoners al snel dat het gaat om niemand minder dan Jan Postulart, een professioneel danser en jurylid van Dancing with the stars. Jan maakt kennis met de twee bewoners en geeft ze naast dansles ook tips mee over danskleding en -schoenen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *