Voordat de stare down begint, komt de pers het Utopia 2 terrein op

Voordat de stare down begint, komt de pers het Utopia 2 terrein op

De bewoners hebben vanmiddag een stare down als voorbereiding op de boksgala van 26 januari. Gerrit en Adriaan nemen het dan tegen elkaar op. De bewoners hebben buiten tafels en stoelen neergezet om toe te kijken, maar nog voordat de stare down begint, komt de pers het terrein op. De journalist stelt niet alleen vragen aan de twee mannelijke bewoners, maar ook aan de andere bewoners. Zo krijgt ook Shelley, als ex van Gerrit, de vraag wie er gaat winnen volgens haar. Adriaan gaat winnen, zegt de vrouwelijke bewoonster vastberaden. Maar qua conditie is Gerrit sterker, voegt Shelley toe. Wie denk jij dat er gaan winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *