Franny heeft een bijzonder cadeautje bedacht voor Timothy

Franny heeft een bijzonder cadeautje bedacht voor Timothy

Vandaag blaast Timothy 32 kaarsjes uit en dat laat zijn vriendin Franny niet zomaar aan haar voorbijgaan. Daarom heeft ze een dansje bedacht voor haar jarige vriendje. Het cadeautje moet haar emoties uitbeelden op het nummer ‘All of me’. Lotus zal zingen voor Timothy. Franny bereidt zich daarom goed voor in haar huisje, zodat niemand het dansje al kan zien. Wat zal Timothy vinden van haar cadeau?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *