Gerrit en Adriaan bereiden zich voor op de stare down

Gerrit en Adriaan bereiden zich voor op de stare down

Vanmiddag houden Gerrit en Adriaan een stare down, een onderdeel uit de bokswereld. De twee mannelijke bewoners bereiden zich goed voor. Zo heeft Adriaan zijn haren al geknipt en heeft hij zich geschoren bij Brenda in haar iglo. De mannelijke bewoner lijkt er veel zin in te hebben. Ook Gerrit is zich aan het voorbereiden. Hij is bezig in de silo. Hiske heeft al stoelen klaargezet buiten om toe te kijken. Zullen de twee mannen het lang volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *