De bijzondere gast arriveert met de ambulance op het Utopia 2 terrein

De bijzondere gast arriveert met de ambulance op het Utopia 2 terrein

De bewoners verwachten vandaag bezoek van een bijzondere Utopia fan. De fan wordt namelijk met een ambulance het terrein opgereden. Ze brengen de vrouwelijke bezoekster naar de silo, waar ze al snel verbaasd reageert. Het is hier mooi geworden, zeg! roept ze snel. Leuk om jullie allemaal te zien. Ik kijk elke dag naar jullie en zo live is wel gaaf hoor, vertelt de vrouw. Ze stelt zich voor en zegt dat ze in Rotterdam geboren is en nu in Deventer woont, de woonplaats van Timothy. Zijn jullie ook een beetje trots op Timothy, daar in Deventer? vraagt Mike. Ja, zeker! zegt de vrouw, die eigenlijk meer fan is van Adriaan en Jessie. Na de voorstelronde krijgt de fan ook een rondleiding over het terrein, maken ze een foto en praten ze over hun gezondheid. Het laatste onderwerp ligt bij velen heel gevoelig en bepaalt daarmee ook de stemming. Later vertrekt de vrouw weer en steunen de bewoners elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *