Merel, Lotus en Jens willen Piet Paulusma uitnodigen naar Utopia 2 te komen

Merel, Lotus en Jens willen Piet Paulusma uitnodigen naar Utopia 2 te komen

Terwijl Timothy op zijn verjaardag aan het werk is, zijn Merel, Lotus en Jens bij de vijver. Het heeft goed gevroren en ze vragen zich af of ze binnenkort misschien kunnen schaatsen. De bewoners willen dan een marathon organiseren. Ja, ik weet het schreeuwt Merel uit. Ze wil graag dat ze een marathon houden op het ijs, waarbij ze ook Piet Paulusma kunnen uitnodigen om het weerbericht op de Utopiaanse vijver te presenteren. Jens is meteen verkocht en geeft Merel een high five. Zal het de bewoners lukken om Piet Paulusma naar Utopia 2 te halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *