Ook in Utopia 2 is het blue monday

Ook in Utopia 2 is het blue monday

Het weekend is voorbij en blue monday is aangebroken. De bewoners lijken nog niets van een dip door te maken. Timothy die is zelfs druk aan het werk op zijn verjaardag. Hij is samen met Franny aan het timmeren, terwijl andere bewoners rustig aan het opstarten zijn. Zo zijn Jens, Merel en Lotus bij de vijver aan het voelen of het water al bevroren is, is Christel druk met natuurfotografie. Shelley, Brandon, Brenda en Mike zijn ook druk aan het werk. Wat gaat de rest van de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *