Christel en Mike vinden dat Brenda en Shelley zich aanstellen voor de kou

Christel en Mike vinden dat Brenda en Shelley zich aanstellen voor de kou

Christel en Mike hebben het niet koud. Nee, koud is het niet zegt Christel zelfverzekerd. Ook Mike sluit zich hierbij aan. Ik hoor Brenda en Shelley dan zeggen dat het koud is, dan denk ik. Kom dan even helpen. Dan heb je het zo warm gaat Mike verder. De twee vinden dat je zelf ervoor moet zorgen dat je het warm hebt. Zo zeggen Christel en Hiske ook dat je je gewoon moet kleden naar de temperatuur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *