Timothy is vandaag jarig!

Timothy is vandaag jarig!

Timothy is er vandaag vroeg wakker want het is vandaag 21 januari. De mannelijke bewoner viert vandaag namelijk zijn 32e verjaardag. Al vroeg feliciteren zijn andere mede bewoners hem. Net zoals Hiske, krijgt ook Timothy post op zijn verjaardag. Wanneer hij de eerste kaart opent, moet hij direct lachen. Wat zou Timothy en de groep vandaag nog meer te wachten staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *