Gerrit en Merel presenteren een spel aan de groep

Gerrit en Merel presenteren een spel aan de groep

Afgelopen avond hebben Merel en Gerrit alle bewoners bij elkaar geroepen voor het zogenoemde ranking the Utopianen. Eindelijk mogen we beginnen met het spel der spellen begint Gerrit vrolijk. En legt uit dat ze zes vragen zullen behandelen, waaronder wie zal er als eerst een parenclub bezoeken. Hierna mogen alle bewoners hun mede bewoners ranken. Degene op 1 gaat direct naar een parenclub en degene op de laatste plek zal in jouw ogen nooit een dergelijke plek bezoeken. Merel knikt en voegt eraan toe dat het tweetal een aantal bewoners naar voren zal halen zodat zij hun ranking kunnen presenteren. We zullen de lijsten vervolgens vergelijken met de lijst die we hebben gekregen van 100 Utopia-fans vervolgt ze. De groep had een gezellige avond, wat gaat er op deze nieuwe dag allemaal gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *