De bewoners krijgen binnenkort bezoek van een ernstig zieke vrouw wiens laatste wens het is om naar Utopia 2 te gaan

De bewoners krijgen binnenkort bezoek van een ernstig zieke vrouw wiens laatste wens het is om naar Utopia 2 te gaan

Jessie en Adriaan lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Merel aan komt lopen. Merel laat weten dat ze een bijzondere e-mail heeft gekregen, waarin staat dat morgen Stichting Ambulance Wens langs zal komen. Zij nemen een terminaal zieke vrouw mee wiens laatste wens het is om naar Utopia te gaan. Jullie zijn haar favorieten en zij hoopt dan ook dat jullie tijd voor haar hebben. De twee mannen vinden het een heftig bericht, maar wel mooi. Natuurlijk zijn we erbij zegt Adriaan dan ook. Laten we er iets bijzonders van maken eindigt hij. Kortom, wordt vervolgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *