Gerrit gaat een goed gesprek met Shelley aan, hij voelt zich erg slecht

Gerrit gaat een goed gesprek met Shelley aan, hij voelt zich erg slecht

Shelley zit in de silo wanneer Gerrit aan komt lopen. Heb je een minuutje voor me? vraagt hij. Shelley knikt en loopt met hem mee naar buiten. Hetgeen waar ik het over wilde hebben begint Gerrit wanneer ze samen op het bankje zitten. Ik zit niet zo lekker in mijn vel omdat Joaquin weg is, de drie musketiers niet meer bestaan en het uit is tussen ons. En vertelt verder dat hij gisteren zag dat Jens bij Shelley haar schoot zat. Dat was net even de druppel waardoor ik me nog slechter voelde. Begrijp je dat? Shelley knikt en vertelt dat Jens gewoon een knuffelbeertje is. Ik denk dat het meer te maken heeft met wie er op mijn schoot zit maar ik heb er geen bedoelingen bij benadrukt ze. Ze geeft wel aan er rekening mee te zullen houden als dit gevoelig ligt. Gerrit antwoordt dat ze altijd een speciaal plekje zal hebben en hij er wat meer tijd voor nodig heeft om het helemaal los te laten. Shelley benadrukt nog maar een keer dat de relatie over is maar hij nog steeds een persoon is die ze mag. Als er iets is, vraag ik me wel af hoe het met je gaat. Ik wilde ook laatst naar je toekomen, maar dacht dat het beter is van niet vervolgt ze. Gerrit knikt, maar zegt dat ze altijd langs mag komen. Het is niet zo dat ik je totaal niet wil spreken. Ik heb je nog steeds hoog zitten en ik geef om je eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 77    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *