Timothy zijn geld is verdwenen, heeft iemand het gestolen?

Timothy zijn geld is verdwenen, heeft iemand het gestolen?

Jessie zit lekker in het zonnetje als Timothy komt aanlopen. Timothy vertelt dat hij het geldbedrag van 750 euro kwijt is geraakt en dat hij Jessie als hoofdverdachte ziet. Jessie lijkt zich niet zo’n zorgen te maken over de beschuldigingen. Dan ga je toch lekker in de boot kijken zegt hij. Als Gerrit wat later langs komt lopen vraagt Timothy ook direct aan hem of hij weet waar het geld is gebleven. Gerrit weet ook van niks, dus het ziet ernaar uit dat Timothy verder moet gaan zoeken. Nog wat later loopt Timothy naar de Mongoolse tent toe om opnieuw een zoekactie te starten. Helaas heeft hij weinig succes.

Timothy, Jessie en Lotus zijn dan ook druk bezig met het zoeken naar de verdwenen 750 euro in de Mongoolse tent. Wat een ellende zegt Jessie met een diepe zucht. Hij besluit in de broekzakken van Timothy zijn broeken te bekijken tot hij iets gevonden lijkt te hebben. Hé wat is dit zegt hij terwijl hij een aantal geldbriefjes in de lucht houdt. Dat is apart. Timothy komt snel bij hem kijken. Waar haal je die vandaan? Heeft die broek soms in de verkeerde lade gelegen? Jessie besluit direct het geld te tellen en komt uit op 650 euro. Timothy laat weten dat het klopt dit omdat hij laatst een dansles van het geld betaald heeft. Fijne dag Tim eindigt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *