De bewoners richten een de Breakfast Club op

De bewoners richten een de Breakfast Club op

Jens, Timothy en Franny hebben een gezellig ontbijt georganiseerd. Rond twaalf uur komen ze samen in de silo, waar de tafel al mooi gedekt klaarstaat. Gezellig hè jongens roept Merel enthousiast. Jens wil gebruik maken van het feit dat de bewoners eindelijk weer eens samen eten en geeft daarom korte speech. Hij legt uit dat hij samen met Franny en Timothy aan het bedenken was hoe ze de bewoners allemaal samen kon krijgen en dat ze uiteindelijk hebben bedacht om de Breakfast Club op te zetten. Maar omdat het zondag is, liep het allemaal een beetje uit. Vandaar dat het nu een brunch is geworden voegt hij eraan toe. Hij legt verder uit dat ze de breakfast club elke dag willen organiseren, van half 9 tot 9 uur. Maar gaat dat ook echt gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *