Jessie probeert Franny over te halen rondemiss te worden op het boksgala

Jessie probeert Franny over te halen rondemiss te worden op het boksgala

Volgende week is het boksgala in Utopia 2 en hier moet nog het een en ander voor worden voorbereid. Jessie heeft deze taak op zich genomen en vraagt hierbij hulp aan Hiske en Jens. Er moet een plek voor de boksring worden gevonden, wat nog best lastig blijkt te zijn omdat deze aardig groot wordt. Na wat passen en meten hebben de bewoners toch een goede plek gevonden en deze wordt dan ook afgezet met stenen. Op een boksgala horen natuurlijk ook ronde missen. Een paar dagen geleden hebben de vrouwelijke bewoners een speciale rondemiss workshop gekregen om zichzelf voor te bereiden. Als Jessie Franny aanspreekt, laat ze weten dat tijdens het boksgala liever geen rondemiss te zijn en tevens ook liever niet de bediening wil doen. Jessie schrikt hiervan omdat hij ervan uit ging dat dit wel het plan was. Ik denk dat jij het hartstikke goed gaat doen probeert hij haar te motiveren. En hij probeert haar over te halen om alsnog een van de taken uit de voeren maar het ziet ernaar uit dat Franny zich niet zo makkelijk laat overhalen. Zal alles nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *