Katie krijgt een rondleiding over het Utopia 2 terrein

Katie krijgt een rondleiding over het Utopia 2 terrein

Katie het zwijn krijgt van Lotus een rondleiding in Utopia 2. Alle bewoners die haar tegenkomen kunnen het niet laten haar even te aaien en Christel maakt zelfs mooie foto’s van het dier. Katie loopt eerst even uitgebreid een rondje over het terrein en mag daarna zelfs even een kijkje nemen in de silo. Ze is echt heel gelukkig zegt Lotus trots. Het zwijntje lijkt het helemaal naar haar zin te hebben en geniet van alle aandacht die ze krijgt. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *