Jarige Hiske krijgt toch sushi verjaardagsdiner

Jarige Hiske krijgt toch sushi verjaardagsdiner

Afgelopen avond was Hiske nog altijd jarig en bij iedere verjaardag hoort ook lekker eten. Hiske is namelijk gek van sushi, echter hebben de bewoners hier geen geld voor. Merel bedenkt daarom om sushi voor haar te bestellen in ruil voor promotie voor het sushibedrijf. Terwijl Jens verschillende sushileveranciers opzoekt, belt Merel hen om een deal te maken. Na wat moeilijkheden met de verbinding ziet het ernaar uit dat het Merel is gelukt. De eigenaar van de sushizaak geeft aan dat hij het op het moment erg druk heeft maar dat het wel moet lukken als zij over een half uur nogmaals belt. Zo gezegd is zo gedaan en dus staat er een heus feestmaal op Hiske te wachten. Dat is nog eens een leuke verrassing voor de jarige…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *