Timothy wil weten wat iedereen vandaag gedaan heeft en doet rondvraag

Timothy wil weten wat iedereen vandaag gedaan heeft en doet rondvraag

Timothy loopt rond in de silo met een notitieboekje in zijn hand. Hij vraagt zijn mede bewoners wat zij vandaag hebben gedaan en noteert dit. Ik ben een gps tracker legt Timothy verder uit. Shelley geeft direct aan hier geen interesse in te hebben en ook de andere bewoners lijken hier geen zin in te hebben. Als Timothy vervolgens aan nieuweling Jens vraagt wat hij vandaag gedaan heeft, krijgt hij namelijk een sarcastisch antwoord van hem. Wat vind jij ervan dat Timothy zo achter zijn mede bewoners aan zit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *