Heeft Jessie het plan om een villa in Utopia 2 te bouwen?

Heeft Jessie het plan om een villa in Utopia 2 te bouwen?

Jessie is afgelopen avond op het idee gekomen een eigen kavel te gaan bouwen op het Utopia 2 terrein. In zijn eentje heeft hij afzetlint gepakt en is hij aan de slag gegaan om een stuk grond af te zetten. Wanneer Jessie het stuk grond heeft afgezet, plakt hij een bord op het afzetlint met de tekst “Niet betreden! Kavel voor villa Jessie”. Niet alle bewoners lijken het eens te zijn met dit idee en daarom heeft Timothy, nadat Jessie klaar was met het afzetten, het bord verplaatst naar het toilet. Lotus en Mike kunnen wel lachen om de actie van Timothy. Zal Jessie daadwerkelijk een villa bouwen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *