Gerrit en Shelley bespreken de situatie rondom Adriaan

Gerrit en Shelley bespreken de situatie rondom Adriaan

Adriaan heeft afgelopen avond laten blijken dat hij het niet fijn vindt om te trainen met Shelley. Dit omdat Gerrit hierdoor kan genieten van een mooi meisje naast zich. Adriaan vindt het vervelende dat Shelley en Gerrit nog steeds om elkaar heen draaien. Wanneer de discussie tussen Shelley en Adriaan over is, lucht Shelley haar hart bij Gerrit. Ik vind het bijzonder geeft Gerrit aan tegenover Shelley. Shelley vertelt op haar beurt dat zij het vervelend vindt dat zij wordt afgerekend op het feit dat zij met Gerrit omgaat. Ik snap niet dat ik daar de dupe voor ben voegt ze eraan toe. Adje is jaloers antwoordt Gerrit op zijn beurt. En adviseert Shelley bij Adriaan aan te geven dat Shelley gewoon vrijgezel is. Zal Shelley nogmaals in gesprek gaan met Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *