Erik vindt dat Adriaan te harde woorden heeft gebruikt over mede bewoner Gerrit

Erik vindt dat Adriaan te harde woorden heeft gebruikt over mede bewoner Gerrit

Shelley en Adriaan hebben afgelopen avond een discussie met elkaar gehad. Dit omdat Adriaan geen zin meer heeft om met Shelley te trainen. Adriaan lijkt het vervelend te vinden dat Gerrit kan profiteren van het lichaam waar Shelley met Adriaan voor traint. Wanneer Shelley wegloopt vraagt Adriaan de mening van Erik. Mag ik jouw mening vraagt Adriaan aan Erik. Erik legt uit dat hij Adriaan vrij hard vond richting Shelley en het rauw op haar dak leek te komen. Adriaan probeert vervolgens de situatie uit te leggen, terwijl Erik naar hem luistert. Erik snapt op zijn beurt dat Adriaan zich ergerde en vindt het goed dat hij zijn ongenoegen heeft geuit. Je hebt gezegd wat je ervan vond en dat mag. Je doet niks verkeerd, je zegt gewoon wat je denk sluit Erik het gesprek af. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *