Adriaan lijkt een hekel te hebben aan Gerrit en bespreekt dit met Shelley

Adriaan lijkt een hekel te hebben aan Gerrit en bespreekt dit met Shelley

Shelley en Adriaan trainen al een tijdje samen. Adriaan vindt het leuk om met Shelley te trainen maar ergert zich aan de relatie tussen Gerrit en Shelley. Afgelopen avond geeft hij duidelijk zijn mening hierover tegenover Shelley, die hem niet lijkt te begrijpen. Ik wil een mooie meid van je maken maar ik gun Gerrit geen mooie vrouw naast hem geeft Adriaan aan. Ik mag hem niet, ik kan er niks aan doen. Ik ga jou mooi maken en dan heeft hij er profijt van. Hij zit mij maar te sarren en te steken, dan vraag je hem maar mee om te sporten voegt hij eraan toe. Shelley snapt er op haar beurt niets van. Dit omdat ze aangeeft dat zij niet meer terug wil komen bij Gerrit sinds hun relatie voorbij is. Adriaan lijkt hier weinig van te geloven en gaat verder met het uiten van zijn frustraties. Kan jij Adriaan begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *