De bewoners uit Utopia 2 hebben een discussie over het vegan eten

De bewoners uit Utopia 2 hebben een discussie over het vegan eten

Shelley en Adriaan koken sinds een paar dagen samen voor de groep maar dit eten is vegan. Niet iedereen wil vegan eten en daarom besluiten een aantal bewoners met elkaar te overleggen hoe ze dit in het vervolg voor zich zien. Jessie leidt het gesprek en geeft aan dat Shelley en Adriaan met een plan willen komen om drie keer per dag voor de groep vegan te gaan koken. Gerrit lijkt het hier niet mee eens en geeft aan dat hij soms nog wel vlees wil kunnen eten. Ook Merel geeft toe waarde te hechten aan haar eigen ontbijt. Ik wil gewoon vlees benadrukt Brenda. Als de vergadering uiteindelijk is afgelopen zijn Brenda en Gerrit niet blij met hoe deze vergadering is verlopen en ze bespreken dit nu met elkaar. Brenda snapt niet dat de bewoners zo lang kunnen discussiëren over vegan eten, zonder dat er een conclusie of afspraak wordt gemaakt. Geeft Jens ook nog een bijdehante opmerking eindigt Brenda geïrriteerd. Maar wat de bewoners nu met het eten gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *