De bewoners uit Utopia 2 herdenken het overleden hondje van Merel

De bewoners uit Utopia 2 herdenken het overleden hondje van Merel

Merel roept haar mede bewoners bij elkaar. Haar hondje is namelijk niet lang geleden overleden en vandaag wil ze samen met de bewoners haar huisdier herdenken. De bewoners hebben zich allemaal in het zwart gekleed en iedereen heeft een zonnebril op. Als de groep zich heeft verzameld, houdt Merel een foto van haar hondje in haar handen en de andere bewoners hebben bloemen en een plant mee. Samen lopen de bewoners vervolgens naar de herdenkingsplaats. Bedankt dat jullie allemaal op de herdenking zijn van mijn hondje Max begint Merel. We gaan hier een heel mooi plekje voor hem maken. En leest daarna een brief voor gericht aan haar hondje. Na de mooie woorden van Merel plant Brenda een plant en legt Shelley een bos bloemen neer. Daarnaast wordt de herdenkingsplaats afgemaakt met een kaarsje en een foto. Vanaf nu heeft Merel een mooi plekje om haar trouwe viervoeter te herdenken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *