Gaat Timothy Franny ten huwelijk vragen?!

Gaat Timothy Franny ten huwelijk vragen?!

Kan ik je zo even spreken vraagt Shelley aan Timothy. De bewoners lopen samen een rondje over het Utopia 2 terrein. Shelley vraagt zich af of Timothy echt van plan is om Franny ten huwelijk te vragen. Op 18 februari om 18:18 ga ik haar ten huwelijk vragen antwoordt hij.  En legt uit wat hij precies van plan is en dat hij nog op goedkeuring van haar familie wacht. Shelley vraagt zich af of het niet te vroeg is. Timothy legt op zijn beurt uit dat hij in de buitenwereld nog even zou wachten maar dat de tijd heel snel gaat in Utopia 2. Je bent continue met elkaar. Je maakt veel met elkaar mee legt hij verder uit. En denkt dat hun relatie daarom zo snel is gegroeid en is ervan overtuigd dat als hun relatie in Utopia kan standhouden, het alles kan overleven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *