Gaan Jens en Merel binnenkort met elkaar daten?!

Gaan Jens en Merel binnenkort met elkaar daten?!

Merel zit achter de computer in de silo als Brandon naar haar toe komt lopen. Hij vraagt haar of ze het ziet zitten om met Jens op date te gaan. Merel moet lachen en ze vraagt of dit een serieuze vraag is van hem. Suggereer je nu dat hij met mij op date wil? vraagt Merel. Brandon legt op zijn beurt uit dat Jens aan hem heeft verteld dat hij dit graag zou willen. Dit omdat hij Merel een verstandige en een mooie vrouw vindt. Helaas lijkt Merel niet geïnteresseerd te zijn in een date met Jens. Gaan we echt niet doen lacht ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *