Jens en Brandon bespreken mede bewoners Gerrit en Shelley die steeds dichter naar elkaar toe groeien

Jens en Brandon bespreken mede bewoners Gerrit en Shelley die steeds dichter naar elkaar toe groeien

Jens en Brandon lopen samen een rondje over het Utopia 2 terrein. De twee bespreken hoe de afgelopen evenementen zijn verlopen en dat iedereen hard heeft gewerkt. Het is in Utopia 2 ook zeker te merken dat iedereen hard heeft gewerkt het afgelopen weekend, want vandaag doet iedereen het rustig aan. Brandon en Jens zetten twee stoelen neer op de steiger en gaan hier verder met hun gesprek. Brandon vraagt aan Jens wat hij ervan vindt dat Shelley en Gerrit weer meer naar elkaar toe trekken. Jens legt uit dat Shelley niet echt iets voor hem is, dus dat het hem niet zoveel uitmaakt. Ze moeten lekker doen waar ze zin in hebben gaat hij verder. En vertelt verder  dat hij ze relatietherapie heeft gegeven, om te kijken of hij ze nog wat dichter bij elkaar te krijgen. Hij had hen aangeraden om weer samen naar bed te gaan, vertelt hij lachend. Ze lagen vanochtend samen in bed, dus het is gelukt eindigt hij. Wat vind jij ervan dat Gerrit en Shelley steeds verder naar elkaar toe groeien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *