Brandon inventariseert wat er nodig is voor de bouw in Utopia 2

Brandon inventariseert wat er nodig is voor de bouw in Utopia 2

Jessie en Brandon zitten op het Utopia 2 terrein wanneer Jessie uitlegt dat hij het zakelijke stuk weer op zich wil gaan nemen. Ik denk wel dat de komst van de tattoo shop en de sanitaire voorziening belangrijk zijn. En legt uit dat hij nog steeds wacht op het overzicht van Erik met wat hij precies daarvoor nodig heeft. Misschien is het een idee als jij met hem gaat praten, want jij hebt een betere klik met hem Jessie stelt voor dat Brandon morgen even bij de bv vergadering komt zitten om te laten weten wat Erik precies nodig heeft en wat het ongeveer gaat kosten. Jessie legt daarna uit dat Brandon een belangrijke schakel is tussen de bv en de bouw. Ik denk ook dat jij een goede motivator bent voor Erik. Brandon kan zich daar wel in vinden. Komt goed eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *