Jessie, Gerrit, Jens, Hiske en Merel vergaderen, komt er een extra laptop?

Jessie, Gerrit, Jens, Hiske en Merel vergaderen, komt er een extra laptop?

Gerrit, Jessie, Merel, Jens en Hiske zijn samen gekomen in de Mongoolse tent om met de bv te vergaderen. De financiële update begint Jessie. We staan nu 22520,46 euro in de min. En legt uit dat hij de laatste afbetaling van de lingerie heeft verwerkt en de Mongoolse tent na deze maand is afbetaald. Maar de situatie blijft eigenlijk hetzelfde, hoewel we ons meer moeten focussen op geld verdienen op dagelijkse basis. En voegt eraan toe dat hij zich dan ook minder wil gaan bezighouden met de tuin en zich weer zal gaan bezighouden met hetgeen waar hij goed in is. Dat lijkt me een heel goed idee zegt Merel. 1 april stopt de bakkerij gaat Jessie verder. En we moeten bekijken hoe snel we de tattoo shop kunnen realiseren voegt hij eraan toe. Hoe zit het met de koffiebonen vraagt Gerrit wat later. Jessie laat weten dat hij nog bestellingen heeft die hij moet versturen, maar er daarna mee stopt. En ik vroeg me af of er een budget is voor een smartphone en tweede computer? vraagt Gerrit vervolgens. De tweede computer lijkt me prioriteit hebben, zodat we meer voor elkaar kunnen krijgen. Jessie knikt en zegt dat er nu heel veel mensen zitten te wachten die eigenlijk wel met zakelijke dingen bezig kunnen zijn. Vervolgens begint Merel over het sanitair. Ik stel voor om al bij voorbaat wat geld van de markt weg te zetten voor de bouw hiervan. Jessie knikt maar legt uit dat ze hoe dan ook in de min staan. Dat snap ik wel zegt Merel. Maar we investeren nu ook in een tattoo shop die er pas over een maand is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *