Franny ziet de nieuwe slaapsituatie niet zitten

Franny ziet de nieuwe slaapsituatie niet zitten

Brandon, Dylan en Franny staan op het Utopia 2 terrein wanneer Franny over de slaapsituatie begint. Het beste zou zijn als Shelley bij mij komt begint ze het gesprek. Dan hoeven we ook niets te verbouwen. Brandon knikt, maar laat weten dat ze de belofte hebben gemaakt dat Merel naar Franny zou verhuizen, zodat Dylan en Kaylee in het huisje kunnen. Maar waarom kan Shelley niet gewoon bij mij vraagt ze. Kan Merel niet naar het Limburgse huisje? Brandon legt vervolgens uit dat in het geval ze meer bouwmateriaal hadden gehad ze een nieuw huisje konden maken maar het voor nu niet anders is. Er is een afspraak gemaakt en daar heeft iedereen akkoord op gegeven. Franny zucht. Ja, wat moet ik ervan zeggen? Niks, denk ik. Het gebeurt toch wel benadrukt ze. Brandon schudt zijn hoofd en vertelt dat hij geen bed gaat bouwen als Franny dat niet wil. Weet je wat het is zegt Franny wat later. Ik wil gewoon liever met iemand slapen met wie ik omga, snap je? En legt uit dat Merel telkens een andere reden benoemt waarom ze niet meer in het huisje kan slapen en van haar probleem nu ook haar probleem wordt gemaakt. Het huisje is nu helemaal gepimpt en omgebouwd.. Ik vind het vervelend benadrukt ze. Brandon begrijpt haar maar legt uit dat ze als groep een afspraak hebben gemaakt. Ik had ook het liefst in mijn huisje gebleven, maar we zouden plek maken voor Dylan en Kaylee. Het interesseert me al niet meer zegt Franny nog wat later. We doen het wel en zien het wel. Ik ben er niet blij mee, maar goed. En benadrukt dat ze geen zin heeft in weer een grote verbouwing. En daarbij, wat heb ik met Merel? We moeten de plek wel opvullen antwoordt Brandon. En als we de afspraak maken dat Merel erbij komt, gaan we dat ook doen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *