Adriaan vindt dat Mylène veel voor Jens praat en spreekt hem hierop aan

Adriaan vindt dat Mylène veel voor Jens praat en spreekt hem hierop aan

Adriaan en Jens werken in de bakkerij wanneer Adriaan over mede bewoner Mylène begint. Zij praat veel voor jou en ik kan me niet voorstellen dat je dat niet erg vindt voegt ze eraan toe. Jens knikt en legt uit dat hij weet dat hij prima voor zichzelf kan praten maar het ook niet erg vindt als zij dat voor hem doet. Soms kan ik me er wel een beetje aan ergeren maar dan denk ik, wat maakt het eigenlijk uit? Misschien komt het wel omdat ik op een roze wolk zit eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *