Kaylee heeft het zwaar in Utopia 2

Kaylee heeft het zwaar in Utopia 2

Kaylee en Dylan zitten in het huisje wanneer Kaylee begint te huilen. Iedereen gaat een momentje krijgen zeggen ze begint ze het gesprek. Dat het gaat indalen voegt ze eraan toe. En legt uit dat ze het van zich af probeert te schrijven maar het wel even binnen komt. Hierop stromen de tranen over haar wangen. Dylan slaat zijn armen om haar heen en troost haar. Het geeft niet zegt hij tegen haar. Kaylee legt uit dat het lastig is om dagelijks weer iets te bedenken en ze blij is dat ze de tattoo shop hebben. Maar het komt wel goed, ik heb nu gewoon even een slechte dag eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *