Erik doet onderzoek voor het maken van de doodskist

Erik doet onderzoek voor het maken van de doodskist

Vorige week kreeg Erik het bijzondere verzoek om een doodskist te maken. Hij was overdonderd maar voelde zich zeer vereerd. Inmiddels een aantal dagen later, zit hij samen met Adriaan achter de computer om informatie te zoeken. Ik heb drie platen nodig begint Erik. Je zit dan al aan de 200 euro. Dan moet er nog bekleding in, een kussen voegt hij eraan toe. Adriaan vraagt zich af wat de bouwer ervoor zou willen vragen. Waar voel jij je goed bij? Erik laat weten dat hij er waarschijnlijk 3 dagen mee bezig is. Het gaat al gauw richting de 1.000 euro voegt hij eraan toe. Adriaan knikt. Dat denk ik ook. Erik denkt na. Misschien moet ik zo’n kist maken waarmee wij binnenkomen maar dan in het groot. En legt uit dat hij wel een normale kist kan maken maar het anders geen Utopia kist is. Adriaan vindt het een goed idee en voegt toe dat ze er dan ook een goedkopere prijs voor kunnen vragen. Zijn jullie ook benieuwd naar het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *