Wat de bewoners uit Utopia 2 besproken hebben op 25 maart lees je hier

Wat de bewoners uit Utopia 2 besproken hebben op 25 maart lees je hier

Alle bewoners zijn bij elkaar gekomen om te vergaderen. Ik heb vanochtend de financiën bijgewerkt begint Jessie. We staan 13.600 euro in de min. En vertelt verder dat de bewoners geen inkt meer hebben en mensen het moeten melden in het geval er iets op raakt. Ik wilde het ook nog even hebben over het feit dat ik van iedereen wil weten wat diegene besteld heeft. Dat is voor mij heel belangrijk om de finance goed te kunnen doen benadrukt hij. Dan de markt zegt Jessie wat later. Hiske legt uit dat alle bestellingen zijn gedaan en vraagt zich af of Jens iets over de standhouders kan vertellen. We hebben een aantal hele leuke zegt Jens. Zo hebben we onder andere kraampjes met hoeden, stroopwafels en kleding. Gerrit voegt eraan toe dat ze ook de zogenaamde love booth hebben waar mensen mee op de foto kunnen.

Vervolgens komt het opruimen van het Utopia 2 terrein ter sprake. Merel laat weten dat het erg rommelig is en ze daarom samen met Jessie heeft bedacht om vanmiddag met zijn allen op te ruimen. Iedereen krijgt een persoonlijke vuilniszak met zijn of haar naam erop. Degene die uiteindelijk het meeste vuilnis heeft verzameld, krijgt een prijs vervolgt ze. Even later vertelt Mylène dat ze samen met Shelley een schoonmaaklijst heeft gemaakt met de taken die er moeten gebeuren om het terrein schoon te houden. Jessie vraagt zich af of de mensen die niet zo veel werken zich niet hard kunnen maken voor de schoonmaak. Ik denk persoonlijk dat de schoonmaak gewoon iets is wat moet gebeuren, net als de finance. Om de balans terug te krijgen, is het goed als er nu een aantal mensen zijn die het op zich nemen. Shelley en Mylène zijn het echter niet met hem eens. Volgens hen is de taak iets wat de bewoners met zijn allen kunnen doen en hebben zij bij de taakverdeling al rekening gehouden met de harde werkers. Christel stelt voor om het rooster van het tweetal uit te proberen. Ook Jens voelt hier wel iets voor. Oké zegt Jessie uiteindelijk. Dan doen we dat. Maar op het moment dat het fout gaat, stel ik voor om direct te evalueren benadrukt hij. Ten slotte vertelt Hiske over het idee wat ze met Christel heeft bedacht. Ze willen graag van iedereen weten wat zijn of haar doelen zijn in Utopia 2 en wat ze nodig hebben om deze te bereiken. We kunnen dan goed in kaart brengen wat we moeten doen om onze dromen uit te laten komen en welke termijn we hiervoor hebben eindigen ze de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *