Franny vraagt naar de gemoedstoestand van Kaylee, hoe gaat het in Utopia 2?

Franny vraagt naar de gemoedstoestand van Kaylee, hoe gaat het in Utopia 2?

Kaylee en Franny lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Franny over de gemoedstoestand van de nieuweling begint. Hoe gaat het met je vraagt ze. Kaylee laat weten dat het goed gaat maar ze het de afgelopen dagen even moeilijk had. Jullie zijn natuurlijk al een groep en daar kom ik ineens tussen voegt ze eraan toe. En legt verder uit dat ze gisteren heeft geprobeerd om zich niet terug te trekken maar zich meer te mengen in de groep. Als er iets met me is, ben ik gelijk geneigd om naar Dylan te gaan. Ik heb wel door dat ik dat minder moet doen, want ik wil ook een band met jullie. Ze geeft wel toe dat het even wennen is, maar vertrouwen heeft dat het goed komt. Ik heb natuurlijk ook de shop om naar uit te kijken. Er is geen reden dat ik het hier niet leuk zou vinden eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *