Jessie wil zo snel mogelijk beginnen met verbouwen van de caravan

Jessie wil zo snel mogelijk beginnen met verbouwen van de caravan

Adriaan zit aan tafel in de silo wanneer Jessie aan komt lopen. Heb jij de overdracht al gedaan van de bakkerij naar de tattoo shop vraagt hij. Adriaan schudt zijn hoofd. Nee, volgens mij niet. Jessie denkt op zijn beurt dat het verstandig is om de spullen alvast te verhuizen voor ze beginnen aan de verbouwing. Ja, je doet maar antwoordt Adriaan. Wat later spreekt Jessie Dylan aan en stelt voor om al voorbereidend werk te doen voor de tattoo shop. Laten wij nu de spullen uit de caravan tillen, zodat we het een kickstart geven benadrukt hij. Brandon en Shelley die het gesprek  opvangen, geven aan ook wel te willen helpen. Hierop lopen ze samen richting de caravan. Dit moet eruit, dit moet eruit en dat zegt Jessie vervolgens wanneer hij de bakkerij inloopt. Mijn idee was om het in de vergadering aan te geven reageert Adriaan gefrustreerd. Maar je doet maar wat jij wil, man voegt hij eraan toe. Hierop loopt hij de ruimte uit. We moeten echt tempo erin hebben zodat de mensen die kunnen tatoeëren zich hiervoor in kunnen zetten gaat Jessie verder. Brandon knikt en vertelt dat ze daar ook veel geld mee zouden kunnen verdienen. Maar laten we eerst gaan vergaderen en hier verder praten met Adriaan. Wordt vast en zeker vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *