Gaat Shelley morgen in lingerie vergaderen?

Gaat Shelley morgen in lingerie vergaderen?

Jessie en Shelley zitten op de bank wanneer Shelley een idee oppert. Ik wil voor buitenaf een lingerieparty organiseren begint ze. Dat wil ik doen om mijn lingerielijn te promoten en zodat ik verder kan gaan met mijn volgende collectie, die ik samen wil doen met Pink Ribbon. Jessie knikt. Wat houdt een lingerie party precies in vraagt hij verder. Shelley legt uit dat vrouwen lingerie kunnen passen en een wijntje kunnen drinken. Jessie denkt na en stelt anders voor om morgen tijdens de vergadering in lingerie te gaan zitten. Ja doei zegt Shelley. Jeetje voegt ze eraan toe. Jessie lacht en laat weten dat ze best de agendapunten op zou kunnen schrijven op het bord. Wat erg zegt ze lachend. Maar oké, is goed. Zal Shelley morgen daadwerkelijk in lingerie vergaderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *