Kaylee en Dylan willen met hun mede bewoners een naar verzinnen voor de tattoo shop

Kaylee en Dylan willen met hun mede bewoners een naar verzinnen voor de tattoo shop

Kaylee en Dylan willen al enige tijd een tattoo shop openen in Utopia 2. Onlangs hebben ze een tattoo stoel en spullen ontvangen. Voor de twee hun shop kunnen openen moeten ze alleen nog een naam hebben. Dylan en Kaylee willen hun mede bewoners betrekken bij hun tattoo shop en vragen hen daarom ook om na te denken over een naam voor de shop. Met z’n allen brainstormen ze over opties. Zal het vandaag al duidelijk worden hoe de tattoo shop gaat heten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *