Hiske vindt dat Jessie te veel bepaald in Utopia 2

Hiske vindt dat Jessie te veel bepaald in Utopia 2

Het valt Hiske op dat Jessie veel bepaald in de groep en dit lijkt haar niet in de koude kleren te gaan zitten. Haar frustraties lopen op en uit deze meer dan graag bij mede bewoner Gerrit. Het moet allemaal zoals Jessie het wil begint Hiske het gesprek. Jessie bepaald best wel veel benadrukt ze. En geeft aan dat de groep accepteert dat Jessie alles bepaald en ze wil hier graag wat aan doen. Gerrit laat op zijn beurt weten dat het logisch is dat Jessie de leiding neemt, omdat hij verantwoordelijk is voor de financiën. Hij mag er wel in teruggefloten worden geeft Hiske aan. Het is niet dat hij alles beslist. Kunnen jullie het vinden in de bevindingen van Hiske?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *