Gaat Kaylee zich meer van een andere kant laten zien?

Gaat Kaylee zich meer van een andere kant laten zien?

Kaylee heeft gisteren een moeilijk moment gehad en daarom besluit Hiske vandaag aan haar te vragen hoe het met haar gaat. De nieuweling laat weten dat het vandaag beter met haar gaat en dat ze nu ook meer met de rest van de bewoners probeert te praten in plaats van alleen met Dylan. Ik merk dat ik snel naar Dyl toe trek, maar ik probeer dat steeds minder te doen licht ze verder toe. En vindt dat ze moet leren om ook naar andere bewoners toe te stappen als ze ergens mee zit. Hiske vraag zich daarna af of Kaylee al een klik met één van de bewoners heeft maar hier moet ze even over nadenken. Uiteindelijk antwoordt ze dat ze wel een leuke klik heeft met Merel en Christel. Ook met Gerrit en Adriaan heeft ze leuke gesprekken gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *