Gerrit bespreekt met Jens hun vriendschap

Gerrit bespreekt met Jens hun vriendschap

Franny, Jens, Erik, Jessie en Gerrit zitten gezellig buiten op het bankje te kletsen. Gerrit vraagt aan Jens hoe het met hem en Mylène gaat en of ze eigenlijk al een officiële relatie hebben. Jens antwoordt dat zij hun relatie nog niet hebben gedefinieerd maar dat Gerrit hen hier misschien mee kan helpen. Dit omdat Jens in het verleden ook voor relatietherapeut heeft gespeeld voor hem en Shelley. Gerrit ziet dit niet helemaal zitten. Dat moet je lekker zelf maar doen laat hij verder weten. Ben wel een goede vriend kwijtgeraakt, door een relatie in wording gaat hij verder. Jens verbaast zich hier een beetje over. Zijn we elkaar kwijt? vraagt hij. Gerrit denkt van wel. Maar we gaan elkaar wel weer vinden toch vraagt Jens hoopvol. Nou, jij en Mylène plakken aan elkaar vast. Waar jij bent is Mylène, en waar zij is ben jij eindigt hij. Gaat het ooit nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *