Mylène is in tranen en legt haar verhaal uit aan Hiske

Mylène is in tranen en legt haar verhaal uit aan Hiske

Mylène en Jessie lijken elkaar de laatste tijd niet helemaal te liggen. Wanneer Jessie een opmerking naar Mylène maakt, ziet Hiske dat zij dit vervelend vindt en spreekt Mylène aan.Je moet bij je standpunt blijven begint Hiske duidelijk tegenover Mylène. Het is jouw mening. En als hij het er niet mee eens is, let it go benadrukt ze. Mylène luistert naar de woorden van haar mede bewoner en wordt verdrietig. Hiske blijft haar oppeppen. Jij bent wie je bent. Je mag best verdrietig zijn vervolgt ze. Mylène legt daarna uit dat ze zichzelf is maar dat ze het idee heeft dat dit niet wordt gewaardeerd. Ik heb geleerd dat je hier niet door iedereen aardig gevonden kan worden laat Hiske aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *